Giuseppe Giusti
Mé oblíbené husté aceto balsamico. Tento balzám představuje spojení pomalu vařeného moštu se sluncem sušených hroznů a zralého octa, které spolu zrají minimálně 12 let ve...
Mé oblíbené husté aceto balsamico. Tento balzám představuje spojení pomalu vařeného moštu se sluncem sušených hroznů a zralého octa, které spolu zrají minimálně 12 let ve...
Oblíbené 12 leté aceto balsamico v bio kvalitě. Velmi raritní, v bio kvalitě mnoho takových produktů není.
12 leté aceto balsamico ve třech provedeních, každé dozrávalo v sudu jiného dřeva a uchovalo si jedinečnost konkrétní dřeviny.
Koncentrovaný hroznový mošt “Saba” dlouho vařený a redukovaný na otevřeném ohni. Je to hlavní složka a základ pro Aceto Balsamico, k němu se přidává dlouholetý vinný ocet.
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem