Španělské olivové oleje
Španělsko je největší světový producent olivového oleje s téměř polovinou celkové světové produkce. Více než 75% se vyrábí v regionu Andalusie, odkud pochází i náš výběr. Španělské olivové oleje pravidelně získávají nejvíce světových ocenění, a to zejména svou dokonalou nahořklou chutí a mimořádnými chemickými vlastnostmi. V současnosti se již více farem vymanilo z masové produkce olivových olejů a zdokonalováním technik, zavedením moderních inovací či harmonickou spoluprací člověka a přírody dosahují na vrchol možností tvorby tohoto tekutého zlata. V Španělsku sledujeme soutěže jako Mario Solinas, která je považována za jednu z nejpřísnějších na světě, dále Evooleum a cena ministerstva zemědělství Alimentos de España.
Nejlepší olivový olej na světě - toto označení si Rincon drží již více let po sobě na základě světového žebříčku . Nejvyšší třída olivových olejů v současnosti – absolutní vítěz...
Extra panenský olivový olej Oro del Desierto je náš osobní favorit, splňuje vše, co má mít kvalitní olivový olej. Dokonale vyvážená chuť plná zelených oliv se správnou mírou...
Jemný olivový olej na vaření, na ochucení salátů, grilované a pečené zeleniny, na dresinky a také na rychlé pečení. Je ideální jako každodenní pomocník pro běžné používání.
Olivový olej picual značky Oro del Desierto je kvalitní olej absolutně nabalený polyfenoly, jejichž obsah je až 642 mg/kg. Je silný, pikantní a právě tato síla polyfenolů z něj...