Giuseppe Giusti

12 leté aceto balsamico ve třech provedeních, každé dozrávalo v sudu jiného dřeva a uchovalo si jedinečnost konkrétní dřeviny.

Lahodné aceto balsamico pro každodenní používání v kuchyni. Kyselinka-sladkost-dřevo. To jsou jeho charakteristiky, které dodají tu správnou chuť do Vašeho jídla ať už do vaření...

Mé oblíbené husté aceto balsamico. Tento balzám představuje spojení pomalu vařeného moštu se sluncem sušených hroznů a zralého octa, které spolu zrají minimálně 12 let ve...

Mé oblíbené husté aceto balsamico. Tento balzám představuje spojení pomalu vařeného moštu se sluncem sušených hroznů a zralého octa, které spolu zrají minimálně 12 let ve...

Mé oblíbené husté aceto balsamico. Tento balzám představuje spojení pomalu vařeného moštu se sluncem sušených hroznů a zralého octa, které spolu zrají minimálně 12 let ve...

Oblíbené 12 leté aceto balsamico v bio kvalitě. Velmi raritní, v bio kvalitě mnoho takových produktů není.
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem