Olivové oleje
Kvalitní olivový olej je základem moderní kuchyně. Používáme ji za studena, pro pečení nebo jen pro jeho zdravotní přínosy. V každé středomořské zemi najdeme několik vysoce kvalitních producentů olivového oleje. Vsadili na znalosti a technologie, takže mohou vytvářet oleje úžasné čerstvé chuti s velkým přínosem pro naše zdraví. Naše kritéria pro výběr olivového oleje jsou – bezchybná chuť, oceněný výrobce kvality, inovativní výrobní technologie (neprodáváme oleje vyráběné tradičními způsoby), ocenění od odborníků na světových soutěžích, jako jsou Flos Olei, Mario Solinas, Evooleum, Leone D´Oro, Sol D´Oro, Feinschmecker a sledujeme světový řebríček World´s best olive oils a EVOO World ranking.
Nejlepší olivový olej na světě - toto označení si Rincon drží již více let po sobě na základě světového žebříčku . Nejvyšší třída olivových olejů v současnosti – absolutní vítěz...
Extra panenský olivový olej Oro del Desierto je náš osobní favorit, splňuje vše, co má mít kvalitní olivový olej. Dokonale vyvážená chuť plná zelených oliv se správnou mírou...
Jemný olivový olej na vaření, na ochucení salátů, grilované a pečené zeleniny, na dresinky a také na rychlé pečení. Je ideální jako každodenní pomocník pro běžné používání.
Olivový olej picual značky Oro del Desierto je kvalitní olej absolutně nabalený polyfenoly, jejichž obsah je až 642 mg/kg. Je silný, pikantní a právě tato síla polyfenolů z něj...
Řecký extra panenský olej nejvyšší kvality registrovaný v několika EU zemích jako lék na předpis. Když zmíníme polyfenoly, napadne mě jednoznačně Pamako. Tento olej je ideální...
Kvalitní italský olivový olej z kategorie jemný/medium. Krásná souhra zelených nezralých oliv spolu s jemností a delikátní chutí. Flos Olei Hall of Fame 100/100